Home / Business / Fabrică de prelucrare a lemnului din Luduş, de vânzare!

Fabrică de prelucrare a lemnului din Luduş, de vânzare!

Reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş au anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, existenţa unei oportunităţi de cumpărare a unei fabrici din Luduş.

“De vânzare fabrică/ hală de prelucrare a lemnului în Luduș, în stare de funcționare, cu toate dotările aferente – inclusiv uscătorie, sistem de exhaustare, spații de depozitare, vestiare și sală de servire a mesei pentru personal. Fabrica dispune și de încăperi de birouri și un apartament de protocol, amenajat și dotat la standarde înalte. Suprafața totală de 6.050 de metri pătraţi din care: suprafața construită este de 2.500 de metri pătraţi, cu posibilitate de extindere, suprafața betonată acoperită 340 de metri pătraţi și betonată neacoperită 765 de metri pătraţi, diferența de 2.445 de metri pătraţi o reprezintă curtea folosită pentru depozitare lemn. Există și varianta închirierii spațiului. Deoarece această notificare reprezintă o informare automată, vă rugăm sănu dați reply, ci pentru detalii și informații suplimentare să ne contactați la telefonul 0265-269.218, 0740-250.900, sau office@cciams.ro, ancagiurgiu@cciams.ro”, se precizează în comunicat.

(Redacţia) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sângeorgiu de Mureș, o comună unde merită să trăiești

Vegheată de Dealul Pițigoiului, grănițuită de râul Mureș, dăruită cu ape minerale clorurate, sodice, iodurate, …