Home / Politic / Lovitură de teatru în cazul a doi liberali excluşi din Consiliul Local Târgu-Mureş!

Lovitură de teatru în cazul a doi liberali excluşi din Consiliul Local Târgu-Mureş!

Tribunalul Mureş a admis marţi, 9 aprilie, respectiv miercuri, 10 aprilie, cererile înaintate de ex-liberalii Vasile Miculi şi Călin Moldovan de suspendare a Ordinului prefectului de Mureş prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatelor acestora de consilier local în Consiliul Local Târgu-Mureş.

“Admite cererea formulată de către reclamantul M.V. (Miculi Vasile – n.a.), în contradictoriu cu pârâta Instituţia Prefectului Judeţului Mureş. Dispune suspendarea Ordinului nr. 121/8 martie 2019 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu-Mureş al reclamantului şi declararea ca vacant a locului de consilier local. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 9 aprilie 2019 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se menţionează pe pagina web portal.just.ro.

„Admite cererea formulată de către reclamantul M.C. (Moldovan Călin – n.r.) în contradictoriu cu pârâtul Prefectul Judeţului Mureş. Dispune suspendarea Ordinului nr. 117/08 martie 2019 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu-Mureş al reclamantului şi declararea ca vacant a locului de consilier local, până la soluționarea definitivă a dosarului nr. 619/102/2019. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Executorie. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se precizează pe acelaşi site.(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Investiție de 136 de milioane de euro într-un oraș din Mureș!

Conducerea Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz SA – Filiala de Înmagazinare Gaze Naturale Depogaz …