Share

Home / Politic / Lovitură de teatru în cazul a doi liberali excluşi din Consiliul Local Târgu-Mureş!

Lovitură de teatru în cazul a doi liberali excluşi din Consiliul Local Târgu-Mureş!

Tribunalul Mureş a admis marţi, 9 aprilie, respectiv miercuri, 10 aprilie, cererile înaintate de ex-liberalii Vasile Miculi şi Călin Moldovan de suspendare a Ordinului prefectului de Mureş prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatelor acestora de consilier local în Consiliul Local Târgu-Mureş.

“Admite cererea formulată de către reclamantul M.V. (Miculi Vasile – n.a.), în contradictoriu cu pârâta Instituţia Prefectului Judeţului Mureş. Dispune suspendarea Ordinului nr. 121/8 martie 2019 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu-Mureş al reclamantului şi declararea ca vacant a locului de consilier local. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 9 aprilie 2019 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se menţionează pe pagina web portal.just.ro.

„Admite cererea formulată de către reclamantul M.C. (Moldovan Călin – n.r.) în contradictoriu cu pârâtul Prefectul Judeţului Mureş. Dispune suspendarea Ordinului nr. 117/08 martie 2019 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu-Mureş al reclamantului şi declararea ca vacant a locului de consilier local, până la soluționarea definitivă a dosarului nr. 619/102/2019. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Executorie. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se precizează pe acelaşi site.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tăcerea

Ce dacă azi ai aruncat în aer 21 de destine?! Și ce dacă vrerea unilaterală …

Share
Share