Share

Home / Social / Panelul Feed Your Mind de la Awake vine la Târgu-Mureș cu un eveniment special cu 10 speakeri gratuit

Panelul Feed Your Mind de la Awake vine la Târgu-Mureș cu un eveniment special cu 10 speakeri gratuit

Luni, 15 aprilie, de la ora 15.30, panelul Feed Your Mind cu care ne-a obișnuit an de an festivalul Awake organizează în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureș un eveniment deosebit care reunește o suită de speakeri care vor oferi informații prețioase despre o suită de subiecte.

În cadrul evenimentului, personalitățile locale și naționale vor împărtăși publicului care este în căutare de cunoștințe expertiza lor vastă. Se vor aborda teme de antreprenoriat, educație financiară, educație socială, tehnologie, educație și multe altele. Nu vor lipsi nici momentele interactive oferite de studenții Universității de Arte și Teatru.

10 speakeri vor aborda teme diferite

Vor vorbi la eveniment Laura Coroianu, Director de festival la Awake, co-owner Emagic și Awake Festival care va vorbi despre crearea festivalului, Daniel Pavel și Daiana Hotnog, co-founder și Nutrition Guru la YUMP.ro, care vor vorbi despre metodele de a-ți focaliza mintea pentru a avea un corp sănătos, Diana Sugar, trainer de învățare eficientă, care va vorbi despre folosirea hărților mintale, arhitectul de la unDAverde, Georgiana Birthler, care va vorbi despre calitatea vieții urbane, artistul multimedia Lucian, care va vorbi despre metodele prin care tehnologia poate dezvolta creativitatea, Sándor Gál, directorul executiv al Fundației Comunitare Mureș ne va expune modalitățile prin care ne putem implica în comunitate, psihologul Simona Ciff va expune modul prin care inteligența emoțională este strâns legată de succesul personal și profesional, antreprenorul și specialistul în media Alex Dona va vorbi despre fenomenele de fake news și clickbait, iar la final, artistul nostru local DJ Shiver va vorbi despre omul din spatele artistului.

Bineînțeles va avea loc și un afterparty în Office Clubul Presei.

Evenimentul este gratuit. Vă puteți înscrie pe www.feedyourmind.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Persoană blocată în decantor în Reghin

Astăzi, 22 iulie, în jurul orei 10.00, pompierii au fost alertați că există o persoană …

Share
Share