Prima dragoste, Zi de Zi… o dată, de două ori Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

Prima dragoste, Zi de Zi… o dată, de două ori

”Vrei să lucrezi cu noi, să te angajezi la ziar?”, suna în urmă cu aproape 11 ani întrebarea pusă de Aurelian Grama, la aproape trei luni în care am activat voluntar pentru a-mi primi adeverința de practică, necesară la facultate. Nu m-am gândit mult și am dat un răspuns afirmativ, pentru următorii cinci ani cotidianul Zi de zi devenind aproape o a doua casă pentru mine. Mergeam dimineața și plecam seara de la job, de cele mai multe ori lucram și în weekend-uri. Dar îmi plăcea și mă lăsam angrenată în iureșul vieții de jurnalist, pentru că dacă nu îți place această meserie nu poți rezista. Fie că ești sau nu ești foarte bine plătit.

La Zi de Zi am crescut din punct de vedere profesional, am trecut prin multe alături de colegi, am râs, am plâns, ne-am distrat împreună, ne-am supărat, ne-am enervat etc, dar toate au trecut, pentru că ”cele rele să se spele, cele bune să se adune”.

În călătoria de cinci ani în jurnalismul mureșean am cunoscut oameni, povești de viață și m-am îndrăgostit iremediabil de jurnalismul medical, moment în care am decis să schimb macazul doar spre presa medicală și m-am orientat spre Revista Medfarm, actuala Revistă Health, publicație distribuită la nivel național și adresată doar specialiștilor din sistemul sanitar.

Din 2013, de când am părăsit echipa Zi de Zi m-am concentrat doar pe presa medicală, mi-am continuat studiile în zona medicală și mi s-au deschis mult orizonturile, am intervievat personalități din țară și din străinătate din domeniul medical, am primit premii de jurnalism în presa medicală, însă prima dragoste nu am uitat-o niciodată.

Cu experiența acumulată am decis să revin alături de colectivul Zi de Zi și în calitate de colaborator să spun și să respun în paginile ziarului poveștile ”orașului medical” alături de actorii din sistemul de sănătate al județului Mureș. Zi de Zi, pentru că a fost și rămâne și o parte din viața mea.

Arina TOTH (MOLDOVAN)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE