Home / Administratie / VIDEO, FOTO: Imagini cu stadiul lucrărilor la tronsonul de autostradă Cheţani – Iernut!

VIDEO, FOTO: Imagini cu stadiul lucrărilor la tronsonul de autostradă Cheţani – Iernut!

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură au filmat din dronă, în urmă cu câteva zile, tronsonul Cheţani – Iernut, parte din Autostrada A3.

Redăm, în rândurile de mai jos, concluziile exprimate de autorii filmării:

“Constructorii (Astaldi și Max Boegl) au ieșit foarte bine din iarnă și avansul este vizibil atât la structurile majore (podurile peste Mureș de la Gheja și Bogata și nodul Iernut), cât și pe partea de terasamente și relocări de utilități.

Deși este un obiectiv extrem de greu de îndeplinit, lotul de 17,9 km are șanse teoretice să fie inaugurat în 2019. Stadiul fizic a ajuns la aproximativ 63%. Antreprenorul general a demonstrat anul trecut că se poate mobiliza exemplar, în ciuda problemelor financiare începute în luna octombrie 2018, (aproape) rezolvate între timp.

Solicităm celor de la Straco să se concentreze pe finalizarea nodului Chețani, aflat pe sectorul vecin, astfel încât să putem circula între Luduș și Aeroportul Târgu-Mureș la sfârșitul lui 2019. Cerem asocierii Astaldi – Max Boegl și responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să facă toate demersurile necesare pentru ca traficul să fie deschis în condiții de maximă siguranță în acest an, chiar dacă lucrările nu vor fi gata 100%.”

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre ”Marisiensis”!

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …