Home / Invatamant / FOTO: GrădiBibliotecă amenajată la Inspectoratul Şcolar Mureş!

FOTO: GrădiBibliotecă amenajată la Inspectoratul Şcolar Mureş!

Distribuie

Inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, prof. Ioan Macarie, a anunţat vineri, 12 aprilie, că instituţia pe care o reprezintă a dat curs unui parteneriat propus de Agenţia pentru Educaţie Timpurie OvidiuRo pentru implementarea în judeţul Mureş a programului „Fiecare copil merită o poveste”.

„Insulă de relaxare activă” pentru copii

„Credem cu tărie că în noi, adulții, stă responsabilitatea de a aduce lectura mai aproape de sufletul copiilor și, în acest sens, am amenajat o „Insulă de relaxare activă” pentru toți copiii care trec pragul instituției noastre. Este cu siguranță o idee inedită, care a prins contur în cadrul activității organizate de Agenția pentru Educație Timpurie OvidiuRo și Inspectoratul Școlar Județean Mureș în momentul în care a fost implementat în județul Mureș Programul „Fiecare copil merită o poveste”, a precizat prof. Ioan Macarie.

Aventură a poveştilor

Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului Mureş, spațiul are amenajată o zonă de lectură unde copiii sunt invitați într-o aventură a poveștilor, dar și o zonă de relaxare activă prin care dorim să promovăm starea de bine a acestora.

„Lansăm astfel, o invitație la lectură într-o ambianță plăcută și primitoare și mulțumim totodată tuturor celor care au contribuit la amenajarea ”insulei” noastre: Asociația OvidiuRo, doamna inspector școlar pentru educație timpurie, limba română, prof. dr. Irina Mihaela Trifan, doamna inspector școlar pentru educație timpurie, limba maghiară, prof. Julia Kovacs, doamna inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație prof. Camelia Irimie-Matei, doamnele director din grădinițele din municipiul Târgu Mureș”, a menţionat prof. Ioan Macarie.

(Redacţia)

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidaturi-bombă” anunțate de AUR la Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș

Distribuie Evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile locale din județul Mureș va avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.