Home / Administratie / Locuri noi de parcare la Târgu-Mureş

Locuri noi de parcare la Târgu-Mureş

Distribuie

În cursul după-amiezii de miercuri, 10 aprilie, Claudiu Maior, consilier al primarului, s-a întâlnit cu cetățeni de pe strada Viitorului din Târgu-Mureş, unde sunt în curs de execuție lucrări de asfaltare și reamenajare a parcărilor din zona blocurilor de locuințe.

“Mă întâlnesc des cu târgumureșenii, deoarece vreau să cunosc, la fața locului, problemele cu care se confruntă aceștia: toaletări – tăieri de arbori, asfaltarea aleilor și a străzilor între blocurile de locuințe, identificarea și amenajarea unor noi locuri de parcare și multe altele asemenea și care reprezintă tot atâtea priorități pentru Primăria Târgu Mureș”, a declarat Claudiu Maior.

“Ne bucurăm că propunerile pe care le-am discutat astăzi cu reprezentanții Primăriei au fost luate în considerare, urmând ca în perioada următoare să și înceapă lucrările, după ce, în prealabil , vom obține semnăturile cetățenilor din zonele unde sunt propuse astfel de lucrări”, a spus, la rândul său, președintele Asociației de Proprietari nr.186, Gheorghe Coșa.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

IMPORTANT! Eliberarea primei cărți de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani

Distribuie Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Mureș aduce la cunoştinţă celor interesați informaţii cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.