Proiect imobiliar de 35 de milioane de euro la Târgu-Mureş: blocuri, centre comerciale şi locuri de agrement! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2489 Vizualizări

Proiect imobiliar de 35 de milioane de euro la Târgu-Mureş: blocuri, centre comerciale şi locuri de agrement!

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru “Introducere în intravilan şi reconformare zone funcţionale pentru stabilire reglementări în vederea construirii unui centru de locuinţe colective cu dotări aferente unui centru de cartier – echipamente publice, servicii de interes general (birouri, centre comerciale, sport, agrement, cazare, învăţământ)”, pe un amplasament din localitatea Târgu-Mureș, Calea Sighișoarei, fără număr, titular SC Profitec SRL, în categoria celor care necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit unui comunicat făcut public în urmă cu câteva zile, pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Planul urmează să fie supus adoptării cu aviz de mediu, iar informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş dinTârgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

În iulie 2018, omul de afaceri Mircea Musgociu, proprietarul companiei Profitec, declara, pentru cotidianul Zi de Zi, că proiectul va fi realizat în vecinătatea viitorului mall NEPI, la ieşirea din municipiul Târgu-Mureş către Sighişoara, pe o suprafaţă de 15 hectare, iar valoarea preconizată a investiţiei este de circa 35 de milioane de euro.

“În continuarea terenului pe care se va edifica mall-ul NEPI există alte terenuri pe care dorim să dezvoltăm o parte comercială, pentru că sunt multe magazine care vor veni în completarea celor din mall, şi o parte rezidenţială. Proiectul presupune construcţia unui ansamblu rezidenţial alcătuit din blocuri de locuinţe, căi de comunicaţie elegante, mai mult spaţiu verde, parcări supraterane, etc., deoarece suprafaţa de teren generoasă permite”, a declarat dezvoltatorul imobiliar Mircea Musgociu.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE