Şapte percheziţii într-un caz de furt de bovine! Patru bărbaţi, reţinuţi de Poliţia Mureş! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 514 Vizualizări

Şapte percheziţii într-un caz de furt de bovine! Patru bărbaţi, reţinuţi de Poliţia Mureş!

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş au efectuat joi, 11 aprilie, şapte percheziţii domiciliare pe raza localităţii Sânpaul, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 1 martie – 4 aprilie, mai multe persoane ar fi pătruns pe timp de noapte într-un țarc aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Sânpaul, de unde ar fi sustras șapte bovine, cauzând un prejudiciu de aproximativ 44.000 de lei.

„În cauză, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice, stabilind faptul că persoanele bănuite de comiterea furtului ar fi sacrificat o parte dintre bovine, iar pe o parte le-ar fi vândut. La aceeaşi dată, faţă de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, toţi din localitatea Sânpaul, a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La acţiuni au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I ” Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE