Home / Slider / Rezultatele Bursei locurilor de muncă din Mureş. Peste 1.000 de locuri de muncă, disponibile!

Rezultatele Bursei locurilor de muncă din Mureş. Peste 1.000 de locuri de muncă, disponibile!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş a organizat vineri, 12 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă, care s-a desfăşurat în următoarele locaţii: la Hotel “Tineretului” din Târgu-Mureș, la Sala de activităţi a Bibliotecii Municipale “Petru Maior” din Reghin, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu” din Târnăveni, la Hotel “Korona” din Sighișoara, precum şi la sediile punctelor de lucru, Luduș și Sovata.

Pentru participare la bursă au fost contactaţi 1.200 de angajatori posibili ofertanţi de locuri de muncă şi au participat 81, din care la 38 la Târgu -Mureş, 15 la Târnăveni, 10 la Reghin, câte 8 la Sighişoara şi la Luduș și 2 la Sovata.

“Oferta angajatorilor a fost de 1.087 locuri de muncă, în următoarele meserii: asistent medical, operator mașini unelte, muncitor în confecții, ospătar, bucătar, lucrător comercial, barman, tâmplar, sudor, lăcătuș, mecanic, electrician, agent securitate, șofer, manipulant mărfuri, etc,  iar pentru persoane cu studii superioare: inginer, programator, specialist resurse umane, proiectant, referent comert exterior , etc. La bursă au participat 984 de persoane, din care 10 persoane care mai au de executat pedeapsă privativă de libertate, din care 282 de șomeri au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă. 22 de persoane au fost angajate pe loc”, au tranmis reprezentanţii AJOFM Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Primul denunț la DNA făcut de primarul Soós Zoltán

Cotidianul Zi de Zi a intrat, prin intermediul unor surse, în posesia unei copii a …