Rezultatele Bursei locurilor de muncă din Mureş. Peste 1.000 de locuri de muncă, disponibile! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 325 Vizualizări

Rezultatele Bursei locurilor de muncă din Mureş. Peste 1.000 de locuri de muncă, disponibile!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş a organizat vineri, 12 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă, care s-a desfăşurat în următoarele locaţii: la Hotel “Tineretului” din Târgu-Mureș, la Sala de activităţi a Bibliotecii Municipale “Petru Maior” din Reghin, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu” din Târnăveni, la Hotel “Korona” din Sighișoara, precum şi la sediile punctelor de lucru, Luduș și Sovata.

Pentru participare la bursă au fost contactaţi 1.200 de angajatori posibili ofertanţi de locuri de muncă şi au participat 81, din care la 38 la Târgu -Mureş, 15 la Târnăveni, 10 la Reghin, câte 8 la Sighişoara şi la Luduș și 2 la Sovata.

“Oferta angajatorilor a fost de 1.087 locuri de muncă, în următoarele meserii: asistent medical, operator mașini unelte, muncitor în confecții, ospătar, bucătar, lucrător comercial, barman, tâmplar, sudor, lăcătuș, mecanic, electrician, agent securitate, șofer, manipulant mărfuri, etc,  iar pentru persoane cu studii superioare: inginer, programator, specialist resurse umane, proiectant, referent comert exterior , etc. La bursă au participat 984 de persoane, din care 10 persoane care mai au de executat pedeapsă privativă de libertate, din care 282 de șomeri au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă. 22 de persoane au fost angajate pe loc”, au tranmis reprezentanţii AJOFM Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE