Specialiştii CFA Society România, întâlnire cu studenţii UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Specialiştii CFA Society România, întâlnire cu studenţii UMFST

Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș a organizat miercuri, 10 aprilie, seminarul intitulat „Provocări și oportunități de carieră în profesia de analist financiar”, la care au participat studenți din anii II și III de la programele de licență și studenți masteranzi de la programele de masterat.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, seminarul a fost susținut de specialiștii Asociației CFA Society Romania: Florentina Almăjanu, director general, și Isabela Tănase, membră a asociației.

„Ne-a făcut o deosebită plăcere invitația reprezentanților Facultății de Economie și Drept de a participa la întâlnirile cu studenții din anul II și III de la licență și studenții masteranzi. În cadrul acestor întâlniri, prezentarea informațiilor privind titlul CFA (Chartered Financial Analist – n.r.) și a programelor desfășurate de CFA Institute și CFA Society Romania au stârnit atenția studenților care au fost interesați îndeosebi de avantajele pe care le poate aduce o asemenea certificare în carieră, modalitatea de acordare a burselor pentru susținerea examenelor, rolurile pe care le poate îndeplini un deținător al certificării CFA – charterholder în cadrul unei companii, care sunt companiile angajatoare la nivel național și internațional, competiția CFA Institute Research Challenge, organizată anual de Asociația CFA Romania. CFA Institute Reasearch Challenge este o competiție între echipele de studenți din cadrul mai multor universități și constă în realizarea unui raport de analiză financiară a unei companii listate la Bursă și prezenatarea rezultatelor acestui raport. Apreciem deschiderea și implicarea cadrelor didactice din cadrul facultății și oportunitatea pe care am avut-o de a discuta despre viitoarele colaborări între instituțiile noastre”, au transmis reprezentanții Asociației CFA Society Romania.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE