Share

Home / Administratie / PUG reactualizat la Şăulia

PUG reactualizat la Şăulia

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a avizului de mediu pentru ”Reactualizare Plan Urbanistic General şi Regulamentul Local de Urbanism comuna Şăulia, judeţul Mureş”, titulară de plan Primăria comunei Şăulia.

Potrivit site-ului APM Mureş, decizia de emitere a avizului de mediu se va afişa pe pagina de internet a APM Mureş, http://apmms.anpm.ro, și la sediul titularului de plan, iar informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandările Poliţiei în perioada Sărbătorilor

În perioada premergătoare sărbătorilor, aglomeraţia şi agitaţia ce se creează constituie factori favorizanţi pentru comiterea …

Share
Share