Gala Camp10natului de improvizaţie, la Teatrul Național Târgu Mureș Cultură
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

Gala Camp10natului de improvizaţie, la Teatrul Național Târgu Mureș

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș anunță Gala Campionatului de improvizație ce va avea loc vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare. Acest eveniment este organizat cu ocazia împlinirii a 10 ani de la prima reprezentație a spectacolului „Campionatul de improvizație“.

Cu această ocazie specială, va avea loc un concurs între trupele de improvizaţie de la Teatrul Naţional Târgu Mureş, Teatrul de Nord Satu Mare şi Teatrul Studio Act Oradea.

În cei zece ani de zile care au trecut de la premieră au fost susținute 116 reprezentații la care au participat aproximativ 13.000 de spectatori. Din echipa de improvizatori au făcut sau fac parte: Rareș Budileanu, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază, Mihaela Mihai, Ion Vântu, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Dan Rădulescu, Elena Purea, Ionela Nedelea și Liviu Topuzu. Aceștia au fost acompaniați la pian de Nyagai Istvan și Zeno Apostolache. Antrenorii spectacolului sunt Vlad Massaci și Mihaela Sîrbu.

De asemenea, pentru următoarele reprezentații, Compania Liviu Rebreanu vă propune o nouă formulă a Campionatului, din distribuția spectacolului urmând să facă parte mai mulți actori.

„Când vin la teatru, oamenii se simt obligaţi sa poarte costum, rochii elegante, bijuterii… Foaierul devine un loc unde se afişează statutul social. La un spectacol de improvizaţie, însă, oamenii poartă blugi şi tricouri şi nici măcar nu trebuie să-şi închidă telefoanele mobile (noi îi rugăm totuşi s-o facă!). Ne dorim să vă simţiţi ca la o petrecere reuşită. O petrecere reuşită depinde de numărul de interacţiuni pe care le aveţi cu alţi oameni. Nu de alcool; nu de ţigări. Vă aşteptăm la petrecerea noastră.” (Vlad Massaci, regizorul spectacolului)

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, iar din data de 11 septembrie și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE