Home / Iernut / Iernut: energie electrică sistată pe mai multe străzi!

Iernut: energie electrică sistată pe mai multe străzi!

Biroul de presă al SDEE Transilvania Sud – Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Mureş anunţă consumatorii de energie electrică din oraşul Iernut că în următoarele zile, pe mai multe străzi din localitate va fi sistată furnizarea energiei electrice, după următorul program:

Marţi, 16 aprilie:

În intervalul orar 8.30 – 16.30, pe străzile: Libertaţii, Gheorghe Doja, Crişan, Cloşca, Horea nr.1-17, 2-12 Cartier Gheorghe Doja bl. 2, 3, 5, 6, 7.

Miercuri, 17 aprilie:

În intervalul orar 8.30 – 10.30, pe străzile: Mihai Eminescu, Mihai Viteazu, Decebal, Liviu Rebreanu, Ioan Slavici, Lucian Blaga, Octavian Goga, Mircea Eliade, Vasile Dumbrava, Pieţii, Cartier Eminescu bl. 30, 31, 32, 33, ANL 1, 2, 3 Sala de Sport și Liceul Industrial.

În intervalul orar 8.30 – 16.30, pe străzile: Mică, Pertu Maior, Vlad Ţepeş, Dacia Traiană, Nicolae Bălcescu, Mircea Vodă, Ghorghe Bariţiu, Romană.

Joi 18, aprilie:

În intervalul orar 8.30 – 16.30, pe străzile: Petofi, 1 Decembrie 1918, Piaţa Lenin.

“Vă aducem la cunoştinţă că în perioada următoare se vor executa o serie de lucrări în instalaţiile electrice, care vor duce la întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate şi vă mulţumim pentru înţelegere. Întreruperile programate pot fi vizualizate şi pe www.distributie-energie.ro. Call Center Distribuţie: TelVerde – 0800-801-929”, au transmis reprezentanţii SDEE Transilvania Sud – Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Omul din spatele halatului: Dr. Lucian Mărginean

Fondator al primului Centru de Excelență în Stroke din România, autor a numeroase intervenții de …