Home / Administratie / Sistem de semaforizare sincronă pe DN13 – E60, în Sighișoara!

Sistem de semaforizare sincronă pe DN13 – E60, în Sighișoara!

Pentru fluidizarea traficului şi reducerea riscurilor de accidente pe principala arteră de circulaţie din municipiul Sighișoara, DN13 – E60, Primăria municipiului Sighișoara realizează obiectivul de investiții “Sistem de semaforizare sincronă pentru realizarea corelării de tipul „undă verde” pe DN13 – E60”.

„Întrucât circulaţia pietonală este intensă, semaforizarea trecerilor de pietoni este necesară pentru controlul, fluidizarea traficului și asigurarea accesului cu ușurinţă a pietonilor de pe un front stradal pe celălalt.

Prin realizarea acestui obiectiv de investiții se va reglementa circulația pietonilor și fluența traficului rutier pe artera DN13 – E60 prin montarea a câte unui sistem de semaforizare inteligent, la un număr de unsprezece treceri pietonale”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

Potrivit acestuia, la începutul lunii aprilie 2019, Primăria municipiului Sighișoara a semnat contractul privind execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Sistem de semaforizare sincronă pentru realizarea corelării de tipul „undă verde” pe DN13 – E60, ce străbate municipiul Sighișoara“, cu SC Altimate SA, având o valoare de 1.008.381,66 lei, fără TVA.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de patru luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

(Redacţia; Foto: www.sighisoaraonline.com)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandări pentru o vară în siguranță

Un grup de jandarmi mureșeni din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș …