Home / Administratie / Sistem de semaforizare sincronă pe DN13 – E60, în Sighișoara!

Sistem de semaforizare sincronă pe DN13 – E60, în Sighișoara!

Pentru fluidizarea traficului şi reducerea riscurilor de accidente pe principala arteră de circulaţie din municipiul Sighișoara, DN13 – E60, Primăria municipiului Sighișoara realizează obiectivul de investiții “Sistem de semaforizare sincronă pentru realizarea corelării de tipul „undă verde” pe DN13 – E60”.

„Întrucât circulaţia pietonală este intensă, semaforizarea trecerilor de pietoni este necesară pentru controlul, fluidizarea traficului și asigurarea accesului cu ușurinţă a pietonilor de pe un front stradal pe celălalt.

Prin realizarea acestui obiectiv de investiții se va reglementa circulația pietonilor și fluența traficului rutier pe artera DN13 – E60 prin montarea a câte unui sistem de semaforizare inteligent, la un număr de unsprezece treceri pietonale”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.Potrivit acestuia, la începutul lunii aprilie 2019, Primăria municipiului Sighișoara a semnat contractul privind execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Sistem de semaforizare sincronă pentru realizarea corelării de tipul „undă verde” pe DN13 – E60, ce străbate municipiul Sighișoara“, cu SC Altimate SA, având o valoare de 1.008.381,66 lei, fără TVA.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de patru luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

(Redacţia; Foto: www.sighisoaraonline.com)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Învățătorului. Mesajul inspectorului şcolar general, prof. Claudiu Bîndilă

În fiecare an, pe data de 5 iunie, ne amintim cu drag de cei care, …