Home / Sport / O ultimă etapă fără meciuri disputate. Miercuri, tragerea la sorți

O ultimă etapă fără meciuri disputate. Miercuri, tragerea la sorți

Distribuie

În ultima etapă din grupa 3 Valoare a Campionatului Național de handbal la junioare I nu s-a mai disputat niciuna din cele trei partide programate. Motivele sunt lesne de înțeles: ordinea în clasament nu mai putea fi modificată, primele trei clasate erau deja calificate pentru turneul final din luna mai: CSM Târgu-Mureș, Marta Baia Mare și Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea; pentru ziua de duminică erau mai multe jucătoare convocate din aceste echipe la lotul reprezentativ de junioare al României, care urmează să participe la sfârșitul acestei săptămâni la un turneu în Portugalia. Astfel, mureșencele, HCM Craiova și CSȘ Viitorul Cluj nu au mai făcut deplasările la Slatina, Baia Mare și Râmnicu Vâlcea, pierzând partidele cu 10-0. Deoarece regulamentul nu sancționează o neprezentare la nivelul junioarelor, acestea au luat această măsură probabil și din motive economice, fiind vorba în toate cazurile de deplasări lungi. Pentru turneul final s-au mai calificat LPS Brăila și CSȘ1 Constanța din grupa 1, CSM București (cu două echipe) și Corona Brașov din grupa 2. Tragerea la sorți a grupelor are loc la sediul Federației Române de Handbal, miercuri, 17 aprilie. Turneele finale la juniori I se vor disputa pe teren neutru, în perioada 1-5 mai, cel al fetelor urmând a avea loc la Turda.

În competiția băieților CSȘ Sighișoara este de asemenea calificată de pe prima poziție din Grupa 3, dar aici mai sunt de disputat câteva partide din cadrul ultimei etape, situația fiind astfel neclară în privința ultimelor calificate. La fel ca și la fete, se califică primele două clasate în cele trei grupe și două cele mai bune dintre cele clasate pe locul 3.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: CSM Târgu Mureș a învins din nou Oradea

Distribuie Echipa de baschet masculin – Liga I din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.