Home / Slider / Adversare la turneul final, o câștigătoare de grupă și o veche cunoștință

Adversare la turneul final, o câștigătoare de grupă și o veche cunoștință

Distribuie

La sediul Federației Române de Handbal, miercuri a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneelor finale ale campionatului junioarelor I, grupele Valoare și Speranță. La prima au participat primele clasate după faza grupelor, iar în a doua următoarele clasate. Turneele finale vor avea loc în perioada 1-5 mai, grupa Valoare la Turda, iar grupa Speranță la Cisnădie. Câștigătoare detașată atât în prima fază, cât și în Grupa 3 Valoare, CSM Târgu-Mureș va face parte în grupa A de la Turda, alături de formațiile LPS Brăila, Marta Baia Mare și Corona Braşov, iar în Grupa B vor evolua CSM București, CSȘ 2 București, CSȘ 1 Constanța și Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea. Referitor la adversarele din grupă, mureșencele au avut ca adversară formația din Baia Mare în ambele faze ale ediției, obținând patru victorii din patru întâlniri. A fost 28-24 în deplasare și 36-24 în retur în grupa F, apoi 23-22 la Baia Mare și 29-26 pe teren propriu în a doua parte. Despre celelalte adversare din grupă: echipa brăileană este câștigătoarea detașată a grupei Valoare 1 în faza a doua, cu victorii pe linie, iar brașovencele s-au calificat de pe locul 3 în grupa 2, după cele două echipe de la CSM București. Așadar, o câștigătoare de grupă, o fostă adversară și o „necunoscută” în grupă.

Dintre componentele celeilalte grupe doar formația vâlceană le-a mai fost adversară, în faza a doua. Le-au învins în tur la Râmnicu Vâlcea cu 38-26 și au suferit primul eșec la final, 28-29 pe teren propriu, când avea deja primul loc asigurat și numeroase absențe în lot.

La turneul final se joacă în sistem turneu în cadrul grupelor în primele trei zile, apoi sâmbătă, 4 mai, primele două clasate urmează să dispute semifinalele, locul 1A cu 2B și 2A cu 1B, iar duminică va fi ziua finalelor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prohibiția pescuitului în 2024

Distribuie Ca în multe alte domenii, și pescuitul are o legislație în vigoare, care stabilește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.