Home / Administratie / Consiliul Judeţean Mureş: Pod de lemn refăcut la Sărăţeni!

Consiliul Judeţean Mureş: Pod de lemn refăcut la Sărăţeni!

Anunţ

public privind decizia de evaluare a impactului asupra mediului

Consiliul Judeţean Mureş – Direcția Tehnică titular al proiectului „Refacere pod lemn pe DJ135, km 43+500 parțial distrus, situat pe raza comunei Sărățeni”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Refacere pod lemn pe DJ135, km 43+500 parțial distrus, situat pe raza comunei Sărățeni”, propus a fi amplasat în Sărățeni, pe drumul județean DJ135 Tg-Mureș – Miercurea Nirajului – Sărățeni – limita județului Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, din Tg-Mureş, str. Podeni, nr.10, în zilele de luni între orele 900 – 1500 şi marţi – vineri între orele   900-1200, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

 

p. Preşedinte

Szász Zoltán Tibor

Administrator public

                             Secretar                                Paul Cosma
Vicepreşedinte

Ovidiu Dancu

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect PNRR: tunel pe sub Platoul Cornești, între două localități mureșene!

Primarul municipiului Târgu Mureș Soós Zoltán, a dezvăluit luni, 11 octombrie, în cadrul unui interviu …