Share

Home / Invatamant / FOTO:FOTO: Matematicienii din Mureş, rezultate excelente la “Olimpiada Satelor din Transilvania”!

FOTO:FOTO: Matematicienii din Mureş, rezultate excelente la “Olimpiada Satelor din Transilvania”!

15 elevi din județul Mureș au participat, în perioada 12-14 aprilie, la Concursul Interjudețean de matematică ”Olimpiada Satelor din Transilvania”.

Concursul s-a desfășurat la Școala Gimnazială ”Gheoghe Șincai” Bobota din județul Sălaj, iar 5 componenţi ai lotului mureşean s-au întors cu premii sau mențiuni, astfel: la clasa a IV-a elevul Dumbravă Octavian de la Școala Gimanzială Sâncraiu de Mureș, pregătit de prof. Minodora Mărginean a obținut premiul III, iar eleva Socol Maria de la Școala Gimnazială Șăulia, pregătită de prof. Marinela Nemeş a obținut mențiune.

La clasa a V-a, eleva Domokos Anamaria de la Școala Gimanzială ”Kadar Marton” din Pănet, pregătită de prof. Bartha Eniko a obținut mențiune.

La clasa VII-a, elevul Marton Tamas Attila de la Școala Gimnazială Fântânele, pregătit de prof. Portik Cseres Csaba a obținit mențiune, iar la clasa a VIII-a, eleva Mare Antonia de la Școala Gimnazială ”Sfântul Gheorge” Sângeorgiu de Mureș, pregătită de prof. Adriana Oaneș, a obținut premiul II.

“Transmitem felicitări tuturor paticipanților și mult succes celor care ne vor reprezenta la faza națională în perioada 16-18 mai la Cluj-Napoca. Aceștia sunt: Maria Socol de la Școala Gimnazială Șăulia la clasa a IV-a, Domokos Anamaria de la Școala Gimanzială ”Kadar Marton” din Pănet la clasa a V-a, Mihály Márk de la Școala Gimnazială ”Fogarasi Samuel” Gănești la clasa a VI-a, Marton Tamás Attila de la Școala Gimnazială Fântânele, la clasa a VII-a și Cristina Alexandra Pop de la Școala Gimnazială ”Ion Chinezu” Sântana de Mureș, la clasa a VIII-a”, a transmis prof. Alin Florin Danciu.

Lotul județului Mureș a fost însoțit de inspector de specialitate prof. Mihaela Cojocnean şi de profesorii Adriana Oaneş și Alin Florin Danciu.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Incendiu la o casă din Târgu-Mureș!

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș a anunțat …

Share
Share