Home / Sport / Joc de rămas bun al handbalistelor

Joc de rămas bun al handbalistelor

Distribuie

Echipa feminiă de handbal senioare CSM Târgu-Mureș susține joi, 18 aprilie, de la ora 17.00, ultima partidă din cadrul seriei D a Diviziei A, cu Universitatea Reșița. Pentru mureșence, demult câștigătoare a grupei, este jocul de rămas față de suporteri înaintea turneului grupelor semifinale ale barajului de promovare în Liga Națională. Acesta va avea loc peste trei săptămâni, în perioada 10-12 mai, la Făgăraș, unde vor avea ca adversare în grupă formațiile Neptun Constanța, Rapid București și probabil Activ CSO Plopeni, care devansează FC Argeș Pitești în cazul în care prahovenii înving în ultima partidă, la CSU Târgoviște. Din cele două grupe semifinale primele două se califică la un turneu de patru. Acesta va avea loc peste o săptămână, iar primele două promovează direct și celelalte două vor juca baraj cu locurile 11 și 12 din Liga Națională, de unde primele două se alătură celor 12 din primul eșalon.

 

Cu rezerve, dar și pentru suporteri

Cu un lot redus numeric din cauza accidentărilor și cu grija turneului final al junioarelor, multe componente ale echipei de senioare, care se va disputa cu doar o săptămână înaintea celui pentru Ligă, este de așteptat ca antrenoarea Mihaela Evi să-și menajeze și în acest meci câteva dintre titulare care acuză mici probleme medicale. Pe de altă parte, mureșencele vor avea cu siguranță în tribune multe persoane apropiate care vin să le susțină și să le încurajeze înainte importantelor turnee care urmează și se vor mobiliza pentru a oferi acestora un spectacol agreabil. Adversara este una dintre fostele candidate la calificarea pentru turneul semifinal, dar și-a pierdut pe parcurs orice șanse. Reșițencele au și renunțat demult la acest vis și au rămas la nu mai puțin de 25 de puncte în urma mureșencelor. Cele trei partide disputate între cele două echipe au fost câștigate fără prea mari probleme de CSM, dar de această dată jocul se anunță mai degrabă unul echilibrat din motivele amintite. A fost 30-25 în primul tur la Reșița și 33-22 în al doilea tur, iar la Târgu-Mureș partida s-a încheiat 40-26.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: CSM Târgu Mureș a învins din nou Oradea

Distribuie Echipa de baschet masculin – Liga I din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.