Home / Business / Materiale uzate şi casate scoase la licitaţie de Romgaz – Sucursala Târgu-Mureş

Materiale uzate şi casate scoase la licitaţie de Romgaz – Sucursala Târgu-Mureş

S.N.G.N. Romgaz S.A. – Sucursala Târgu-Mureş, cu sediul în Târgu-Mureș, strada Salcâmilor nr. 23, organizează în zilele de marți, ora 11.00, la sediul Sucursalei Târgu-Mureș, licitația publică cu strigare pentru vânzarea de materiale uzate recuperate în urma lucrărilor de reparații, MF casate.

Pentru bunurile neadjudecate, licitația se va repeta și în următoarele săptămâni.

Plicul conținând documentele de capabilitate ( cererea de participare, oferta de cumpărare, chitanțele reprezentând taxa de licitație și garanția de participare la licitație, copie după C.I. pentru persoane fizice, copie după Certificatul de înregistrare al ofertantului pentru persoane juridice, împuternicire, declarația de confidențialitate, etc. ) se va înregistra la registratura unității cu cel puțin o oră înainte de începerea licitației.

Ofertanții vor prezenta chitanța sau ordinul de plată reprezentând contravaloarea taxei de licitație de 10 lei cu TVA și chitanța sau ordinul de plată reprezentând contravaloarea achitării garanției de participare de 10% din valoarea bunului licitat, vizate de bancă în copie și în original, contul bancar în care se va restitui garanția de participare la licitație pentru bunurile neadjudecate.

Lista cu materialele scoase la licitație, cantitățile, prețurile de pornire a licitației, locul unde sunt depozitate și unde pot fi vizualizate materialele, precum și condițiile de participare la licitație sunt afișate la sediul Sucursalei Târgu-Mureș și la sediile gestiunilor, secțiilor din cadrul Sucursalei Târgu-Mureș, precum și pe site-ul Romgaz la adresa www.romgaz.ro, Informații publice, Licitații vânzare.

Pentru materialul tubular, licitația se va face pe întreaga cantitate aflată pe fiecare cod articol, din cadrul unei gestiuni.

Informații suplimentare: la telefon 0374-402.032 – Serviciul Mecano Energetic, fax – 0265-306.340 – Sucursala Târgu-Mureș.

(Comunicat de presă, S.N.G.N. Romgaz S.A. – Sucursala Târgu-Mureş)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curtea de Apel Târgu Mureș, precizări despre ”cazul Țăndărei”

Având în vedere articolele succesive din mass-media cu privire la hotărârea judecătorească definitivă pronunţată în …