Share

Home / Invatamant / O nouă simulare a examenului de admitere la UMFST

O nouă simulare a examenului de admitere la UMFST

Liga Studenților din Târgu Mureș a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua simulare a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș, care va avea loc în data de 19 mai.

Taxa de înscriere la simulare se poate achita atât prin transfer bancar, cât și la fața locului în zilele de 17 și 18 mai.

Pentru a plăti prin transfer bancar, trimiteți banii la cont IBAN RO18BTRL02701205P4937700, beneficiar Liga Studenților Târgu Mureș, cu mențiunea numelui și prenumelui participantului. Plata trebuie efectuată în lei. Pentru transfer bancar, direct din contul personal, taxa de participare este de 55 lei (comision bancar inclus). Pentru depunere numerar în cont, la orice sucursală bancară BT, taxa de participare este 50 lei (nu se percepe comision). Dovada plății trebuie trimisă la adresa de e-mail integrare@lstgm.ro.

Merită menționat că organizatorii oferă un loc gratuit unui candidat. Tot ce trebuie să facă este să distribuie postarea de concurs de pe pagina de Facebook a Ligii Studenților, să posteze un Instastory cu afișul simulării cu @lstgm și să lase un comentariu cu tag unui coleg care ar trebui să se înscrie la UMFST Târgu Mureș. Câștigătorul va fi desemnat în data de 12 mai.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vacanţă în Cetate – Back 2 School

Copiii din clasele de învățământ primar și preșcolar au oportunitatea de a se bucura de …

Share
Share