Home / Sport / Avântul, singura cu șanse de puncte

Avântul, singura cu șanse de puncte

Distribuie

În etapa a XXIV-a din Liga III de fotbal singura echipă dintre cele trei mureșene din seria V cu șanse reale de a obține puncte este Avântul Reghin. Aflați pe locul 7 în clasament, reghinenii întâlnesc vineri, 19 aprilie, de la ora 17.00, pe teren propriu, formația Unirea Dej, ocupanta locului 10, la 7 puncte după Avântul. Fără niciun punct obținut în cele opt etape din retur și un golaveraj dezastruos (1-37), pentru MSE se anunță o adevărată „vinere neagră”. Echipa vișinie va juca tot vineri pe terenul celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă care tocmai a egalat în clasament liderul Fotbal Comuna Recea după ce au învins pe terenul maramureșenilor cu 4-2. Rezultatele directe avantajează la egalitate de puncte însă tot echipa din Recea, care a câștigat cu 3-0 în tur, astfel încât harghitenii se pot mulțumi doar cu cele 3 puncte. În fața echipei mureșene au de luat oarecum și o revanșă, după ce târgumureșenii le-au „furat” în tur 2 puncte, iar remiza albă de pe Trans-Sil i-a detronat din fotoliul de lideri pe ciucani. Atunci echipa din Târgu-Mureș mai reușea să smulgă puncte favoritelor, totalizând în prezent 15. Acel rezultat de egalitate a fost echivalent cu un succes pentru târgumureșeni, dar de această dată șansele sunt pur teoretice.

Revanșe față de mureșeni, după evoluții mai bune în tur

A treia echipă mureșeană din serie, CS Iernut nu are nici ea o sarcină ușoară. Aflată pe ultima poziție, cu doar 10 puncte, echipa din Iernut va evolua de asemenea vineri de la ora 17 la sătmărenii de la Unirea Tășnad, care după un debut bun în ediția actuală au coborât vertiginos în clasament. Aceștia se află abia pe locul 13, dar cu 9 puncte în fața celor de la MSE. CS Iernut vine în schimb după o primă victorie în acest an, 3-2 în etapa trecută cu AFC Hărman, dar echipa din Tășnad are de plătit și ea „o poliță” unei echipe mureșene în această etapă: au cedat în tur la Iernut cu 6-2, ultimul succes al iernuțenilor, până în etapa trecută.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.