Home / Invatamant / FOTO: Straie de Centenar pentru Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”!

FOTO: Straie de Centenar pentru Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”!

Clădire monument, construită din ordinul Primăriei Municipiului Târgu-Mureș, Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș va celebra în toamna acestui an un secol de existență.  Astfel, pe 3 octombrie 1919 și-a deschis porțile prima instituție de învățământ liceal de pe Valea Mureșului Superior.

“Ca autoritate locală suntem implicați și sprijinim un învățământ de calitate prin crearea celor mai bune condiții și spații în care elevii să poată deprinde noi cunoștințe. Prin demersurile efectuate de Direcția Școli, se execută în acest moment lucrări de reparații și reabilitări a căilor de acces din interiorul instituției, astfel holurile de la toate cele 3 etaje sunt proaspăt zugrăvite, se lucrează la grupurile sanitare, avem în vedere refacerea sălilor de clasă unde acest lucru e necesar. Nu în ultimul rând, continuăm în vara acestui an lucrările exterioare de recondiționare a fațadelor. Anul trecut s-a finalizat fațada principală a edificiului, iar în vara acestui an continuăm cu lucrările pe lateral și pe fațada spate a clădirii, ce dă spre curtea Colegiului. Doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați, conducerii școlii pentru buna colaborare, profesorilor și nu în ultimul rând elevilor, care simt poate cel mai tare disconfortul creat pe perioada acestor lucrări”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ANGAJĂRI din sursă externă la Poliția Mureș!

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș scoate la concurs 27 de posturi de agenți și ofițeri …