Home / Editorial / Iulia Todoran (Oprea): „Am fost un grup de prieteni care ne-am completat extraordinar”

Iulia Todoran (Oprea): „Am fost un grup de prieteni care ne-am completat extraordinar”

Distribuie

Prin votul de încredere primit de la echipa Zi de Zi am pășit în perioada facultății într-un domeniu pe care nu îl stăpâneam, dar l-am descoperit cu entuziasm și pot spune că în cei cinci ani petrecuți la redacție am ajuns să îl înțeleg. În acest timp am fost redactor al cotidianului Zi de Zi și al săptămânalului Ziarul de Mureș.

Un proiect foarte drag mie pe care l-am coordonat timp de doi ani, realizat în parteneriat cu Autoritatea de Sănătate Publică și Casa de Asigurări de Sănătate a fost Revista “Sănătate în Plus”.

Îmi amintesc și acum acel zumzet inconfundabil specific ședințelor de redacție, atmosfera de concentrare pozitivă, de implicare și pasiune, de colegii entuziaști cu suflet mare și visuri multe.

A fost o perioadă la care mă voi raporta întotdeauna cu plăcere, plină de dinamism, ce aducea provocări în fiecare zi, oameni noi cu povești diferite, care m-au inspirat și m-au ajutat să mă formez profesional, dar și în plan personal. Astfel, am devenit mai receptivă și mai atentă la detalii, la ce se întâmplă în jurul meu, mi-am dezvoltat abilități de comunicare și am înțeles din altă perspectivă viața orașului.

Dincolo de toate acestea, am fost un grup de prieteni care ne-am completat extraordinar și ne-am distrat de minune.

La mulţi ani!

15 ani de muncă, ambiție, perseverență și nu de puține ori curaj.

La mulți ani frumoși, creativi, excepționali! Să aveți determinarea de a crește constant prin talentul nativ. Să îi inspirați pe cei ce se află la început de drum să vi se alăture în această breasla atât de dinamică, să savureze acea adrenalină zilnică a creativității.

Sunt privilegiată să-mi continui traseul profesional având parte de experiențe deosebite ca și specialist în comunicare și dezvoltare organizațională în cadrul companiei DAW Benţa, care prin gama de produse reunite sub brandul Caparol, este un nume consacrat pe piața materialelor de finisaj în construcții din România.

Iulia TODORAN (OPREA)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Razie rutieră în zona stațiunii Sovata

Distribuie Polițiști ai stațiunii Sovata și Secției 14 Poliție Rurală Ghindari au derulat, în acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.