Home / Administratie / Un deputat mureşean contestă calificativele de evaluare ale angajaţilor Aeroportului „Transilvania”!

Un deputat mureşean contestă calificativele de evaluare ale angajaţilor Aeroportului „Transilvania”!

Distribuie

Deputatul USR de Mureş Lavinia Cosma a dat publicităţii joi, 18 aprilie, răspunsul dat de administratorul public al judeţului Mureş, Szász Zoltán – Tibor, la o petiţie adresată conducerii Consiliului Judeţean Mureş, pe tema Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş.

Numai „Bine” şi „Foarte bine”

Potrivit documentului pus la dispoziţia mass media de către Lavinia Cosma, „evaluarea personalului propriu se realizează la începutul fiecărui an, în conformitate cu procedura de evaluare aprobată prin Hotărârea Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Aeroportul „Transilvania” Târgu-Mureş nr. 16/25 aprilie 2013 – procedură stipulată în Regulamentul intern al Regiei”, iar „calificativele finale obţinute în urma evaluării personalului au fost de „Bine” şi „Foarte bine.”

Soft „buclucaş” pentru unii angajaţi?

Deputatul Lavinia Cosma a afirmat că a fost martoră la cel puţin un episod în care angajaţi ai aeroportului aveau dificultăţi în folosirea softului pentru efectuarea chek-in-ului, astfel încât „nu toţi oamenii au cum să aibă aceste calificative”.

„Mă întreb cum au primit toţi oamenii „Bine” şi „Foarte bine”. Vă dau un exemplu: când m-a aşteptat (Peti Andras, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” – n.r.) la Aeroport la 5 dimineaţa, i-am spus că dacă tot m-a aşteptat să cronometrăm pe ceas cât durează să se facă check-in-ul. Era o doamnă acolo, făcea check-in şi nişte oameni la coadă, şi i-am demonstrat pe ceas că durează foarte mult şi că dacă ar fi un zbor de 100 de oameni, acei oameni n-ar ajunge, avionul n-ar decola în timp util. Am spus: trimiteţi-i la un training, nu e normal să nu ştii să foloseşti un soft! Că nu ştiau unde să apese, click acolo, click acolo. Am demonstrat live acest lucru şi pe urmă primesc o adresă în care se spune că în urma evaluării personalului s-au obţinut calificative de „Bine” şi „Foarte bine”. Din moment ce eu i-am demonstrat live că nu e bine ce se întâmplă acolo, cu siguranţă nu toţi oamenii au cum să aibă aceste calificative”, a declarat deputatul USR de Mureş.

Alex TOTH

 

 


De asemenea, verificati

Remember despre Holocaustul mureșean

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a scris vineri, 27 ianuarie 2023, pe pagina sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.