Home / Administratie / Spaţiu gratuit pentru Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş

Spaţiu gratuit pentru Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş

Aleşii judeţeni au aprobat miercuri, 17 aprilie, cu prilejul unei şedinţe ordinare de lucru, darea în folosinţă gratuită, pe o perioadă de un an, a pivniței C1 din corpul C1 din imobilul situat în municipiul Târgu-Mureş, Piaţa Trandafirilor nr. 5, în favoarea Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş, pentru desfăşurarea de activităţi culturale sau conexe acestuia.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş a solicitat Consiliului Judeţean Mureş, printr-o adresă din 23 martie 2019, spațiul cu destinație de pivniță din corpul C1, “în vederea amenajării acestuia și mutarea clasei de percuție, care este mai zgomotoasă, într-un spațiu mai izolat pentru a nu deranja desfășurarea în bune condiții a cursurilor celorlalte specialități care se desfășoară în cadrul secției Centrului.”

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sensul giratoriu de la Cocoșul de Aur, reconfigurat. Mureșenii, rugați să vină cu propuneri

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a postat miercuri, 15 septembrie, pe pagina sa de …