Share

Home / Administratie / Angajări la ITM Mureș

Angajări la ITM Mureș

Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior și auditor, clasa I, grad profesional superior, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul vacant de inspector de muncă, candidații au nevoie de studii de licență absolvite cu diplomă în domeniile științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau în specializările sociologie, psihologie, administrație publică, medicină și științe politice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani și abilități de comunicare.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul vacant de auditor, candidații au nevoie de studii de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor economice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani și abilități de comunicare.

Dosarele se pot depune până în 8 mai la sediul instituției din str. Iuliu Maniu, nr. 2.

Pentru mai multe informații, sunați la 0265 262 698 sau trimiteți un e-mail la itmmures@itmmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Percheziţii anticorupţie în Mureş, Vâlcea şi Sibiu

Ofiţeri de poliţie judiciară din 22 de servicii judeţene ale Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi …

Share
Share