Home / Slider / INEDIT: Festivalul Magiunului, organizat într-un sat din Mureş!

INEDIT: Festivalul Magiunului, organizat într-un sat din Mureş!

Distribuie

Asociația Organizatorilor de Evenimente din Transilvania organizează, în perioada 14-15 septembrie, în localitatea Iara de Mureş (comuna Gorneşti), Festivalul Magiunului,

Evenimentul este susţinut cu suma de 35.000 de lei de Consiliul Judeţean Mureş şi este inclus în programul activităţilor culturale şi sociale de interes public judeţean, aprobat miercuri, 17 aprilie, de Consiliul Judeţean Mureş.

“Festivalul Magiunului se desfășoară în satul Iara de Mureș. Apreciat de tot mai multe grupuri de turiști din România, Ungaria, Austria și Olanda, scopul festivalului care este unul de promovare a produselor locale a devenit unul de promovare a identității culturale și a turismului culinar din ce în ce mai pregnant. Totodată, pentru ca să se înțeleagă că tradiționalul reprezintă viitorul societății noastre și este nevoie de cei care înțeleg tradiția, lucrul și valorile pământului, în cadrul acestui eveniment se nominalizează producătorul/ gospodarii care au înțeles că prin munca lor se pot realiza și dacă aleg să trăiască la sat. Pentru asigurarea calității evenimentului, vor fi inițiate discuții deschise cu localnicii și autoritățile locale, dar și un program artistic pentru destinderea participanților”, se precizează în descrierea evenimentului.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.