Home / Administratie / Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș angajează

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș angajează

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante pe durată determinată de 36 de luni, și anume consilier cadastru debutant și referent, treapta I, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier cadastru debutant la Serviciul cadastru, Biroul de Înregistrare Sistematică (PNCCF) cu locul de muncă la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Târgu-Mureș, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în specializarea cadastru, geodezie, teopografie, măsurători terestre și cadastru.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de referent, treapta I, debutant la Serviciul cadastru, Biroul de Înregistrare Sistematică (PNCCF) cu locul de muncă la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sighișoara, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime de minimum 3 ani și 6 luni.

Dosarele se pot depune până în 8 mai inclusiv la sediul instituției de pe str. Căprioarei, nr. 2.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 211 338, interior 29.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Vasile Dumitru, mesaj de Ziua Națională a României

Cu prilejul Zilei Naționale a Românei, primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru a transmis un …