Share

Home / Business / Trei proiecte imobiliare, în dezbatere publică la Târgu-Mureş

Trei proiecte imobiliare, în dezbatere publică la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează, în perioada 19 aprilie – 16 mai 2019, consultarea opiniei publice cu privire la documentaţiile de urbanism:

P.U.Z. – Stabilire reglementări pentru construirea unei clădiri de locuințe colective și spații comerciale”, cu regulamentul local de urbanism aferent; Piața Gării fără număr; beneficiar SC Atametaly SRL; elaborator SC Arhitecton SRL, arh. urb. Kovacs Angela.

„P.U.Z. – Reconformare zonă în vederea dezvoltării activității hoteliere și de servicii”, cu regulamentul local de urbanism aferent; strada Tamas Erno nr. 1; beneficiar SC Drill Invest SRL; elaborator SC Arhitecton SRL, arh. urb. Kovacs Angela.

P.U.Z. – Reconformare zonă pentru construire locuințe”, cu regulamentul local de urbanism aferent; strada Pădurii fără număr; beneficiari SC Mango SRL şi SC Energovert Prod Com SRL; elaborator SC Arhitecton SRL, arh. urb. Kovacs Angela.

Cu această ocazie se va organiza o dezbatere publică, în data de 16 mai 2019, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în sala de Şedinţe Consiliu, nr. 45.

Sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi: cetăţeni, persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate.

Prezentarea propunerilor va fi susţinută de către elaboratorii documentaţiilor de urbanism supuse dezbaterii publice.

Expoziţie

Extrase din documentaţiile de urbanism sus menţionate vor fi expuse în holul central al Primăriei, vis-a-vis de camera 12.

Orice persoană poate depune în scris propriile opinii şi propuneri privitoare la aceste proiecte, la ghişeul de relaţii cu publicul al Direcţiei Arhitect Şef, camera 12, parter sau pe adresa de e-mail: urbanism@tirgumures.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine, la cerere, de la Serviciul Urbanism, Dezvoltare Durabilă, Informatizare, camera 70, în intervalul orar de relaţii cu publicul de luni – joi: orele 11.00 – 12.00 sau la telefon 0265-268.330, interior 164.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu-Mureş)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul complet SIMFEST 2019

SIMFEST – Festivalul Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți, aflat la a XVI-a ediție, transformă …

Share
Share