CSM Tg. Mureș cucerește titlul la polo junioare II Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1343 Vizualizări

CSM Tg. Mureș cucerește titlul la polo junioare II

Echipa de polo feminin de la categoria junioare II (sub 16 ani) a Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș a cucerit titlul de campioană națională. Echipa antrenorului Cristian Ispir a reușit această performanță în urma unui campionat dominat de la un cap la altul. Înaintea turneului de cinci etape care s-a disputat la sfârșitul săptămânii trecute în bazinul de la Târgu-Mureș mureșencele conduceau în clasament cu 2 puncte și aveau ca principale adversare formațiile Crișul-Torpi, o combinată Oradea-Târgu-Mureș și CSM Unirea Alba Iulia, în timp ce următoarele clasate, formațiile bucureștene CSȘ1 și Triumf nu mai intrau în calcule pentru podium. Șansele pentru câștigarea titlului au fost fructificate din plin, târgumureșencele reușind să se impună în fața tuturor adversarelor. Rezultatele înregistrate sunt mai mult decât grăitoare: 31-9 cu CSȘ 1 București, 34-4 cu Triumf, 24-6 cu Crișul-Torpi și 25-7 în jocul din ultima etapă, cu formația din Alba Iulia, medaliată cu bronz. Patru victorii și un golaveraj de 114-26.

Componența echipei campioane a fost următoarea: Diana Popoviciu, Kovács Kriszta, Mihály Timea, Csifo Adél, Gollner Blanka, Brighitta Sucigan, Kovács Adrienn, Coralia Mărginean, Mara Rusu, Béres Orsolya, Andreea Nevodar, Ioana Cociș, Francesca Sîvu, Raluca Măgerușan.

Premiile speciale, la trei echipe

Pornită la egalite de puncte cu echipa CSM Unirea Alba- Iulia, după 5-5 în jocul direct din primul turneu, Crișul-Torpi a reușit de această dată să câștige cu 11-8 și să facă departajarea în lupta pentru medalii.

După deja tradiționala baie de care „beneficiază” și antrenorul campioanei la finalul partidei, Crișul-Torpi și-a confirmat și ea statutul de favorită la medaliile de argint, învingând fără emoții CSȘ 1 București.

Competiția s-a încheiat cu festivitatea de premiere, efectuată de consilierul primarului municipiului Târgu-Mureș Claudiu Maior. Pe lângă medaliile acordate ocupantelor podiumului și tricourile de campioane câștigătoarei, s-au acordat și trei premii speciale (în foto, prezentate în ordinea dată mai jos). Cel mai bun portar al ediției a fost desemnată Cezara Todea (Crișul-Torpi), golghetera campionatului a fost Brigitta Sucigan, cu 60 goluri, iar cea mai bună jucătoare a fost numită Andra Sandu, componenta echipei CSȘ 1 București.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE