Home / Invatamant / Mihai Gherghel, mereu tânăr, mereu aproape de silvicultură

Mihai Gherghel, mereu tânăr, mereu aproape de silvicultură

Nelipsit din cadrul activităților școlii silvice de la Gurghiu, ing. Mihai Gherghel, fost director vreme de 24 de ani, a onorat cu prezența festivitatea de premiere a Concursului Național de Competențe în Silvicultură, prilej cu care a oferit câștigătorilor una din lucrările sale intitulată „Specii lemnoase de interes forestier şi ornamental”.

„Mă simt tânăr când îi văd pe acești minunați concurenți. În acest minunat complex silvic din Gurghiu, fac în acest an 40 de ani de activitate. Încă sunt în activitate alături de colegii mei mai tineri în această școală silvică de pe Valea Gurghiului cu o vechime de peste 123 de ani. În vremea în care eram directorul acestei școli, în 1984, aici s-a organizat primul concurs între liceele silvice din țară, cinci la număr, nu șase cum sunt acum. Întotdeauna a fost o confruntare extraordinară între cele cinci licee, acum șase, și evident au câștigat de fiecare dată cei mai buni. Felicit câștigătorii ediției din acest an, le urez mult succes în Suedia la campionatul european”,  a declarat ing. Mihai Gherghel, fost director al Liceului Silvic Gurghiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cum a decurs prima zi de școală la Luduș

Eveniment deosebit de important în societatea românească, deschiderea anului școlar 2021-2022 a fost așteptată cu …