Home / Altele / Premize favorabile pentru Concursul European de Silvicultură 2020

Premize favorabile pentru Concursul European de Silvicultură 2020

Deși a ocupat doar locul secund și a ratat prezența la Concursul European de Silvicultură din Suedia din acest an, directorul Liceului Tehnologic Silvic Gurghiu, ing. Marcel Mândru se declară optimist pentru anul viitor, an în care cei de la Gurghiu vor fi gazda competiției europene dedicată silviculturii.

„Echipajul Liceului Tehnologic Silvic Gurghiu din acest an a fost unul tânăr, aflat la o primă competiție importantă. Noi ne aflăm într-o permanentă schimbare, pentru faptul că elevii de clasa XII-a pleacă, și atunci trebuie să întinerim echipa permanent. Încă de anul trecut am început să formăm o echipă competitivă, formată în acest an de elevi din clasele a X-a și a XI-a. Anul viitor, la Concursul Național de Silvicultură care va avea loc la Timișoara, ne vom prezenta cu o echipă mult mai experimentată, mai performantă, iar cei care ne-au fost adversari la concursul din acest an, respectiv Liceul Tehnologic Silvic Năsăud și Colegiul Silvic „Bucovina”, Câmpulung Moldovenesc vor veni cu o echipă tânără, anul acesta având în componență elevi de clasa a XII-a. Sunt premize favorabile pentru noi, să ocupăm anul viitor locul 1, care să ne dea dreptul să participăm la Concursul European de Silvicultură care va avea loc în premieră în România, la Liceul Tehnologic Silvic Gurghiu” , a precizat ing. Marcel Mândru, directorul Liceului Tehnologic Silvic Gurghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cum să faci față căldurii pe timpul verii

În ultimii ani, verile sunt din ce în ce mai călduroase și disconfortul termic este …