Home / Administratie / Şedinţă la Consiliul Local Luduş

Şedinţă la Consiliul Local Luduş

În această lună, ședința ordinară a Consiliului local Luduș are loc cu o săptămână mai devreme, adică în 23 aprilie 2019, datorită zilelor libere care premerg sărbătoarea zilei de 1 Mai.

Maria Tac, secretarul Consiliului Local, a convocat consilierii locali cu Dispoziția primarului Cristian Moldovan nr. 277 din 17 aprilie 2019. Ordinea de zi cuprinde proiecte de hotărâre cu privire la: Indexarea nivelurilor valorilor impozabile, impozitelor, taxelor locale și a altor taxe asimilate acestora, a amenzilor pentru anul 2020; Prelungirea, cesiunea sau rezilierea unor contracte de închiriere; Încetarea unui contract de concesiune încheiat între Primărie și SC Junior Foods SRL; Modificarea hotărârii nr. 35/2008 prin care a fost înființată Comisia de circulație rutieră a orașului Luduș; Concesionarea, prin licitație publică deschisă, a imobilului „brațul mort al râului Mureș”; Completarea Actului constitutiv al societății Administrativ Serv  Luduș SRL; Aprobarea Situațiilor financiar-contabile și a Raportului de activitate privind încheierea exercițiului financiar la 31.12.2018, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2019 și aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții, toate trei fiind ale societății Administrativ Serv Luduș SRL; Aprobarea protocolului de colaborare între UAT Luduș și Asociația culturală „Hai în Sat” în vederea organizării manifestării „Zilele Orașului Luduș”, ediția 2019.

Vom reveni cu amănunte.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșean arestat pentru tâlhărie calificată!

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un tânăr bănuit …