Home / Invatamant / Premiu important pentru o studentă de la UMFST Târgu-Mureş!

Premiu important pentru o studentă de la UMFST Târgu-Mureş!

Distribuie

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a organizat, în perioada 12 – 13 aprilie, ediția cu numărul 41 a Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice Studențești CADET-NAV, la care au participat 300 de concurenți de la 14 universități din țară și din străinătate (Polonia, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Croația și Ucraina).

Mihaela Simona Trișcă Zăgreanu, studentă în anul III la Specializarea Drept a Facultății de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș, s-a situat pe locul al doilea.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, Mihaela Simona Trișcă Zăgreanu a fost premiată la secțiunea Științe Fundamentale cu lucrarea intitulată „Russia. Still a threat to the Eastern Europe?”, sub îndrumarea Profesorului Universitar Doctor Dragoș Chilea, Președintele Baroului Penal Internațional.

Conform aceleiaşi surse, în cadrul evenimentului s-a făcut remarcată și studenta Andrada Maria Moldovan, care, sub îndrumarea aceluiași cadru didactic universitar, a prezentat lucrarea intitulată „Russia. Friend or Enemy?”.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.