Home / Recomandări zi de zi / Mureşeni arestaţi pentru spargerea unei locuinţe din Cluj

Mureşeni arestaţi pentru spargerea unei locuinţe din Cluj

Distribuie

Doi bărbați din județul Mureș au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar unul a fost arestat la domiciliu, cei trei fiind bănuiți de comiterea unui furt din locuință, la Cluj.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii cercetează 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Potrivit polițiștilor, cei trei bărbaţi sunt bănuiţi că, la data de 30 iulie 2018, ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras bani şi bijuterii în valoare de 1.000 de lei.

„La data de 23 aprilie 2019, doi dintre bărbaţi au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Turda. Față de unul dintre bărbați a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de celălalt a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. Cel de-al treilea bărbat este arestat într-o altă cauză”, transmite IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei bărbaţi.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.