Eșec la final, fără efect în clasament Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Eșec la final, fără efect în clasament

În ultima etapă din ediția actuală din Liga Națională de Baschet Feminin CSM Târgu-Mureș a cedat partida susținută în cadrul turneului din sala Agronomia din București, 69-76 cu CSM Alexandria, pe sferturi 20-21, 13-11, 19-19, 17-25. Mureșencele aveau înaintea acestui joc asigurat locul 9, cel mai bun posibil, deoarece, în calitate de club nou înființat nu aveau dreptul de a participa în turneul play off al locurilor 1-8. Pornite de la 0 „zero” în această ultimă fază a grupei a doua valorice, echipa antrenorului Ionel Brustur a câștigat cele două partide disputate în luna trecută la Târgu-Mureș și au învins în primul joc din București, astfel acest rezultat nu mai conta în configurația clasamentului.

Partida era duelul între echipa neînvinsă în turneul 9-13 și cea care suferise doar eșecuri. Mureșencele au condus în mai multe rânduri, au intrat la pauza mare cu avantaj minim, la fel și la ultima pauză, dar lipsa concentrării și a motivației au făcut să cedeze la final.

Atipic jocurilor feminine, duelul a fost câștigat în primul rând cu aruncările de la distanță, unde teleormănencele au avut 13 reușite, cu trei marcatoare care au reușit câte 4, față de 10 reușite de mureșence.

Meszaros Kata a fost cea mai bună marcatoare a CSM-ului mureșean, cu 20 puncte (2×3), urmată de Ruxandra Chiș, cu 18 (4×3), Alina Pop 13 (3), Antonia Radu 9 (1), Alexandra Bobar 7, Cristina Badi 2. Au mai jucat Andreea Feiseș și Diana Ignat.

De la învingătoare aceeași Mihaela Mihai a fost principala marcatoare, cu 24 puncte (4×3).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE