Accident cu 10 victime, pe A1 Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 752 Vizualizări

Accident cu 10 victime, pe A1

Zece cetăţeni bulgari care se aflau într-un microbuz au fost implicaţi într-un accident rutier produs duminică pe autostrada A1, între localităţile timişene Giarmata şi Remetea, iar în urma impactului unul dintre ei a rămas încarcerat şi doi au fost transportaţi la spital.
Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că impactul s-a produs pe sensul de circulaţie Arad – Timişoara, între o furgonetă în care se afla doar şoferul şi microbuzul cu cei zece bulgari, dintre care unul a rămas încarcerat, cinci au necesitat îngrijiri medicale, doi fiind transportaţi la spital, iar alţi cinci au suferit contuzii minore.
La locul accidentului se intervine cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un SMURD tip C, un SMURD tip B, un MOTOSMURD şi trei echipaje SAJ de tip B şi C.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza accidentului, produs pe A1 pe sensul Arad către Lugoj, la kilometrul 502, în zona localităţii Giarmata, circulaţia rutieră se desfăşoară pe a doua bandă.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE