Avionul cu Lumina Sfântă a Învierii nu a putut ateriza! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Avionul cu Lumina Sfântă a Învierii nu a putut ateriza!

Avionul cu Lumina Sfântă a Învierii nu a putut aterizat sâmbătă seara, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, din cauza condiţiilor meteo, aeronava fiind redirecţionată spre Aeroportul din Cluj-Napoca.
Aeronava nu a putut ateriza la Sibiu din cauză că plafonul de nori a fost prea jos şi a plouat foarte puternic.
Avionul a fost aşteptat de Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, şi de zeci de preoţi de la biserici şi mănăstiri din Mitropolia Ardealului.
Preoţii care nu sunt din judeţul Sibiu s-au dus să ia Lumina Sfântă de la Cluj-Napoca. Cei din judeţul Sibiu vor lua Lumina Sfântă de la Catedrala Mitropolitană unde urmează să ajungă în două ore, de la Braşov, cu maşina, potrivit ÎPS Laurenţiu Streza.
Mitropolitul Ardealului a dat asigurări că toţi credincioşii din mitropolie vor avea Lumina Sfântă la timp. Înaltul ierarh a spus că în Catedrala Mitropolitană din Sibiu există Lumina Sfântă păstrată din 2018.
„Noi avem păstrată de anul trecut în Catedrală (Lumina Sfântă – n.r.). Avionul aterizează la Cluj şi din Cluj o să vină pentru celelalte eparhii, pentru Alba şi Deva, o să se întâlnească pe drum la Alba Iulia sau Teiuş, iar cei de la Braşov au adus cu maşina de la Bucureşti. Acum în două ore sunt la mine”, a spus ÎPS Laurenţiu Streza.
Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost adusă sâmbătă seara în ţară, la Bucureşti, cu un avion special, de către o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Timotei Prahoveanul.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE