Home / Politic / (P) Investiții majore pentru Târnăveni finanțate de Guvernul PSD

(P) Investiții majore pentru Târnăveni finanțate de Guvernul PSD

Primăria Municipiului Târnăveni a emis, de curând, autorizația de construire pentru obiectivul Sală de sport în Municipiul Târnăveni. Construcția va fi finanțată de Guvernul României prin Compania Națională de Investiții, iar racordurile la utilități vor fi suportate din bugetul local al Municipiului Târnăveni. Sala de sport va avea o capacitate de 180 de locuri și va fi amplasată la Gimnaziul de Stat „Avram Iancu”. Valoarea investiției finanțată de Guvern prin CNI se ridică la 5.732.223,02 lei.

Municipiul Târnăveni a mai beneficiat de finanțări nerambursabile de la Guvernul PSD pentru Casa de Cultură, în valoare de 5.541.742,52 lei – investiție finanțată tot prin CNI; construirea noului pod rutier peste Târnava Mică, în valoare de 8.306.449,65 lei – investiție finanțată prin PNDL I; reabilitarea și modernizarea unor străzi din oraș, în valoare de 4.460.690,37 lei – investiție finanțată tot prin PNDL I; asfaltarea drumului comunal Bobohalma – DN 14 A în valoare de 4.559.217,91 lei, cu finanțare prin PNDL II.

În curând municipiul de pe Târnava Mică va avea o piață agroalimentară modernă, lucrare finanțată din bugetul propriu și care va schimba total modul de a face comerț cu produse agroalimentare, care până acum se desfășura în vechea piață, în condiții improprii.

Viceprimarul social-democrat din Târnăveni, Florin Sim, ne-a declarat: „Ajutorul Gvernului prin programele de investiții a fost deosebit de important pentru noi. Am reușit astfel să realizăm o serie de investiții esențiale degrevând bugetul orașului de cheltuieli pe care probabil nici nu ni le puteam permite. Astfel, ne-au rămas bani pentru a realiza alte investiții, cum este modernizarea pieței de zi.”

(Publicitate electorală, PSD Mureş)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

RU-ȘI-NI-CĂ! Consilierii locali din Târnăveni, niciun raport de activitate de 3 ani!

Consilierii locali ai municipiului Târnăveni și-au publicat raportul de activitate într-un singur an din cele …