(P) SOLUȚIILE: De unde vin banii pentru Spitalul Regional de la Târgu-Mureş? Politic
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 304 Vizualizări

(P) SOLUȚIILE: De unde vin banii pentru Spitalul Regional de la Târgu-Mureş?

În viitorul exercițiu financiar, 2021-2027, propunerea Comisiei Europene pentru maximul de co-finanțarea proiectelor este de 70%, față de 85% în prezent. Europarlamentarul PNL, Marian-Jean Marinescu, a depus amendamente pentru creșterea ratei de co-finanțare din partea UE, textul urmând să fie votat de viitorul Parlament European.

Indiferent de procentul co-finanțării europene, lobby-ul europarlamentarilor PNL vor asigura un minimum de 70% din costurile construirii Spitalului Regional de la Târgu-Mureș, cu susținerea viitorului președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European, familia europeană din care face parte Partidul Național Liberal.

Diferența de 30% va fi asigurată din fonduri guvernamentale și locale, urmând ca Primăria municipiului Târgu-Mureș și Consiliul Județean Mureș să pună la dispoziție terenul viitoarei construcții și să asigure întocmirea studiilor de fezabilitate.

(Publicitate electorală, PNL Mureş)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Spitalele sunt deajuns pentru tirgumureseni.Problema este ca toata tara s-a navalit asupra spitalelor de aici.Tirgumuresenii sunt buni doar de plata pentru reparatii pentru stricaciunile facute de cei care vin sa se trateze aici.

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE