Home / Politic / (P) SOLUȚIILE: De unde vin banii pentru Spitalul Regional de la Târgu-Mureş?

(P) SOLUȚIILE: De unde vin banii pentru Spitalul Regional de la Târgu-Mureş?

Distribuie

În viitorul exercițiu financiar, 2021-2027, propunerea Comisiei Europene pentru maximul de co-finanțarea proiectelor este de 70%, față de 85% în prezent. Europarlamentarul PNL, Marian-Jean Marinescu, a depus amendamente pentru creșterea ratei de co-finanțare din partea UE, textul urmând să fie votat de viitorul Parlament European.

Indiferent de procentul co-finanțării europene, lobby-ul europarlamentarilor PNL vor asigura un minimum de 70% din costurile construirii Spitalului Regional de la Târgu-Mureș, cu susținerea viitorului președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European, familia europeană din care face parte Partidul Național Liberal.

Diferența de 30% va fi asigurată din fonduri guvernamentale și locale, urmând ca Primăria municipiului Târgu-Mureș și Consiliul Județean Mureș să pună la dispoziție terenul viitoarei construcții și să asigure întocmirea studiilor de fezabilitate.

(Publicitate electorală, PNL Mureş)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Subprefectul Vasile-Liviu Oprea, candidat din partea PSD la Primăria Reghin

Distribuie Actualul subprefect al județului Mureș Vasile-Liviu Oprea este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria …

1 comentariu

  1. Spitalele sunt deajuns pentru tirgumureseni.Problema este ca toata tara s-a navalit asupra spitalelor de aici.Tirgumuresenii sunt buni doar de plata pentru reparatii pentru stricaciunile facute de cei care vin sa se trateze aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.