Mic dejun pentru bicicliști, oferit de Fondul Comunitar Reghin Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Mic dejun pentru bicicliști, oferit de Fondul Comunitar Reghin

În perioada 6 -8 mai 2019  Fondul Comunitar Reghin,  în parteneriat cu Serviciul Rutier Reghin,  organizează evenimentul Breakfast for Bikers (B4B) (Mic dejun pentru bicicliști).

Prima locație aleasă de organizatori este  Strada Vânătorilor, nr. 20, în data de 6 mai, urmată de Strada Gării, nr. 20 (Liceul Petru Maior) în ziua de marți, 7 mai, și Strada Pomilor, nr. 3 (vis-a-vis de Magazinul Sirius), zona Texas, în data de 8 mai. Acțiunea va avea loc în intervalul 07:00 – 9:00  în toate cele trei zile.

„Prin acest eveniment  dorim să monitorizăm și să ”premiem” (cu cafea, apă, croissant) persoanele care folosesc bicicletele ca mijloc de transport alternativ pentru a se deplasa la locurile de muncă, la școală sau prin oraș. Pe lângă acestea ne mai dorim să atragem atenția bicicliștilor asupra respectării legilor circulației pe două roți (în special partea de vizibilitate a lor) și a cetăţenilor/autorităților din oraș asupra importanţei mobilităţii urbane sustenabile, protecţiei mediului, folosirii mijloacelor de transport alternative, evitarea accidentelor rutiere și realizarea unui sondaj despre problemele întâmpinate în trafic de către bicicliști. Evenimentul B4B este organizat în premieră în orașul Reghin, este unic în România și a fost organizat pentu prima oară la noi în țară de către Fundația Comunitară Mureș – Marosszéki Közösségi Alapítvány  în anul 2016”, a precizat Cristian Man, coordonatorul Fondului Comunitar Reghin.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE