Home / Sighișoara / Se face un orfelinat pe un teren al SC Târnava Sighişoara

Se face un orfelinat pe un teren al SC Târnava Sighişoara

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor SC Târnava SA Sighişoara a decis, în data de 14 martie 2019, vânzarea unor active aparţinând societăţii: clădiri, terenuri, depozite şi magazin, informează www.sighisoara.news.

Potrivit sursei citate, în semestrul I al exerciţiului financiar, SC Târnava SA Sighişoara avea 114 angajaţi şi a înregistrat afaceri de 2,6 milioane de lei, venituri totale de 2,7 milioane de lei şi cheltuieli totale de 3,1 milioane de lei.

The Mission, din Mexic şi Nicaragua, în România

Aceeaşi sursă precizează că activele au fost achiziţionate de Misiunea (The Mission), organizaţie nonprofit înfiinţată în anul 1987, care derulează activităţi în România, Mexic şi Nicaragua, respectiv programe de îngrijire a copiilor orfani sau abuzaţi, un colegiu biblic, 19 biserici şi orfelinate.

„Printr-o serie de întâlniri divine ne-am aflat în orașul Sighișoara, care se află în inima Transilvaniei. Cu câțiva ani în urmă, Domnul a început să ne vorbească despre Europa spunând că El a inundat continentul cu prezența Lui și că urma să fim parte din el. Când Jimmy și Genea Horner, conducătorii noștri de vârf, au trecut granița în România pentru prima dată, au știut că aceasta este țara în care Domnul dorea ca misiunea să lucreze”, se precizează pe site-ul organizaţiei The Mission.

Negocieri din 2017

Reprezentanţii The Mission susţin că negocierile pentru realizarea tranzacţiei datează de minim doi ani, iar pe terenul achiziţionat, care are suprafaţa de aproximativ 7.000 de metri pătraţi, se va construi un orfelinat.

„Într-o astfel de țară mică, de peste 19 milioane de persoane, există peste 60.000 de orfani și mulți copii care trăiesc cu riscuri. În comunitățile mai sărace dinamica familiei s-a descompus, majoritatea copiilor nu ajung nici măcar în clasa a IV-a”, se mai precizează pe paginaweb www.themissioninc.org.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO – INTERVIU. Tanaszi Sarolta, medicul dedicat sănătății sighișorenilor

Tanaszi Sarolta, medic specialist de sănătate publică și management, manager al Spitalului Municipal din Sighișoara, …