FOTO: Ziua Porților Deschise la adăpostul de câini din Reghin Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1392 Vizualizări

FOTO: Ziua Porților Deschise la adăpostul de câini din Reghin

Adăpostul de câini din Reghin îi așteaptă pe iubitorii de animale,  sâmbătă, 4 mai, cu ocazia evenimentului „Ziua Porților Deschise”, prima acțiune publică din cadrul proiectului ”Bunăstare pentru oameni și animale” inițiat de Oana Alexandra Pașcu și Ramona Dan, proiect  finanțat prin „Abonment pentru Comunitate”. Membrii comunității sunt așteptați cu această ocazie să vadă condițiile din adăpost, și să afle cum pot întinde o mână de ajutor pentru acei căței, chiar dacă nu pot adopta.

Proiectul ”Bunăstare pentru oameni și animale” propune gestionarea situației câinilor vagabonzi într-un mod uman, civilizat, concomitent cu conștientizarea populație că este responsabilă pentru această situație.  Astfel, adăpostul de câini din Reghin, situat la ieșirea spre Ideciu de Jos,  casă a peste 400 de căței abandonați, dar și alte animale (surpriză), își deschide porțile pentru vizitatori sâmbătă, 4 mai.

Organizatorii oferă transport gratuit celor ce doresc sî participle la eveniment punând la dispoziție curse de maxi taxi gratuite Reghin – Ideci, cu plecări din fața Bisercii Săsești la orele 11:00, 12:00, 13.00, 14:00 și 15:00.

”Invităm iubitorii de animale să vină într-un număr cât mai mare, și să incerce să ofere măcar câteva minute de atenție unui suflet care a fost prea mult timp neglijat. Dacă, din orice motiv, nu se simt în siguranță în interacțiunea cu un animal, la fața locului se va afla personalul adăpostului, voluntari, dar și medici/tehnicieni veterinari care vor asigura bunul demers al evenimentulu”, au precizat organizatorii.

Credit foto: Remus Cociș

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE