Home / Invatamant / Încep Zilele şi Festivalul Studenţesc din Târgu-Mureş!

Încep Zilele şi Festivalul Studenţesc din Târgu-Mureş!

Pe data de 8 mai își ia startul a 22-a ediție a Zilelor și Festivalului Studențesc din Târgu-Mureş. Evenimentul organizat inițial doar pentru studenți a devenit festivalul de primăvară al orașului. Organizatorii, ca și în anii precedenți, așteaptă pe toată lumea cu un program variat și experiență muzicală bogată.

Evenimentul este organizat pentru a 22-a oară, între 8-11 mai de către Asociația Studenților Maghiari din Târgu-Mureș (ASM). Ca în fiecare an, și această ediție are o tematică specială: Mexic.

Programul va fi asemănător cu cel al edițiilor anterioare; în timpul zilei vor fi jocuri de echipă, de abilitate, sport și logică, la care participă aproximativ 1.500 de studenți.

Seara festivalul își deschide porțile tuturor persoanelor doritoare de petrecere.

Lista trupelor și muzicienilor din această ediție este cât se poate de diversificată. Cei interesați vor putea asculta interpreți cu renume internațional, de exemplu Bagossy Brothers Company, Brains, Lóci Játszik sau Parno Graszt. Vor apărea și mulți artiști locali: FUNKorporation, No Sugar, Teddy Queen și 4S Street. După petrecerea oferită de trupe nu se termină seara, ci scena va fi dedicată DJ-lor, ei fiind Tesco Disco, Drop The Cheese, DJ Tőtöttcigi, Andriss, DJ Rosso Bruno and Thomas PCZ și Andrei Chelbezan. Ei sunt cei care vor asigura buna dispoziție pe GoKart.

Abonamentele sunt disponibile în birourile ASM și msHÖK. Pentru mai multe informații despre eveniment accesați pagina de Facebook sau pagina oficială.

Evenimentul este organizat cu ajutorul Consiliului Local Târgu-Mureș, Consiliului Județean Mureș, Consiliului Local Sângeorgiu de Mureș, Fundației Studium și Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureș.

Geréd BIBORKA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câte cazuri de gripă au fost raportate în sezonul 2020-2021

De la începutul sezonului 2020-2021 în România au fost confirmate cu laboratorul 4 cazuri de …