Mureșencele ratează de puțin victoria la debut Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Mureșencele ratează de puțin victoria la debut

În prima partidă a grupei A din cadrul turneului final de handbal al junioarelor I, care se dispută la Turda, CSM Târgu-Mureș a remizat cu Marta Baia Mare, scor 26-26 (13-12). Partida a fost deosebit de echilibrată, cu mureșencele la conducere în majoritatea timpului, cu avantaj minim la pauză și în aproape întreagă repriza secundă. După pauză mureșencele au reușit să se desprindă la două goluri, avantaj pe care l-au avut și la intrarea în ultimele trei minute. Elevele antrenoarei Mihaela Evi nu au reușit să păstreze acest avantaj, nu au mai înscris în final și maramureșencele au reușit să egaleze.

CSM a evoluat în formula: Ioana Ugran (1 gol), Balint Anna și Hodor Zsuzsanna – portari, Monica Bărăbaș 10 goluri, Kerekes Eva 6, Flavia Munteanu 5, Carla Lăcătuș 2, Sarah Darie 2, Maria Ola, Carina Ghemeș, Ioana Radu, Ioana Moldovan, Andreea Ilieș, Georgiana Mureșan, Ilinca Postelnicu și Krisztina Munteanu.

De la echipa din Baia Mare Șamanț a fost cea mai eficientă, cu 12 goluri, urmată de Ana Ivanenko și Irina Zinatulina, cu 5 și 4 goluri.

În a doua zi CSM va întâlni joi, de la ora 13.30, formația LPS Brăila. Va fi un meci extrem de important în vederea ocupării unui loc în primele două care se califică în semifinalele de sâmbătă. Brăilencele au cedat în prima etapă la limită, 29-30 cu Corona Brașov și un al doilea eșec le-ar scoate din cursă. Despre duelul CSM Târgu-Mureș-LPS Brăila se poate spune că va fi și unul al „extremelor” la capitolul sancțiuni. Echipa mureșeană a fost cea mai sancționată a primei etape, cu 9 eliminări de 2 minute, în timp ce LPS a fost singura care nu a avut nicio eliminare.

Cele două partide din grupa B s-au încheiat cu victoria echipelor bucureștene.

CSȘ 2 a învins cu 39-32 CSȘ 1 Constanța, iar CSM a trecut cu 35-28 de Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE