Locuri de muncă vacante la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș Administratie
  • Elena.Polearus
  • 2 comentarii
  • 864 Vizualizări

Locuri de muncă vacante la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de inspector, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Resurse Umane, Juridic și Protecția Muncii, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniul studiilor economice, un curs în domeniul resurselor umane și o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul de protecție socială, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniul studiilor economice, și o vechime în specialitate de minimum un an.

Dosarele pentru concurs se pot depune până în 8 mai.

Mai multe detalii puteți afla pe www.tirgumures.ro, pe strada Gheorghe Doja nr.9, la numărul de telefon 0365 430 859 sau la adresa de e-mail vita.ibolya@tirgumures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Imaginea folosită in anunț nu corespunde instituției organizatoare a concursului. Directia Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului e una, iar Directia de Asistență Sociala este un serviciu care aparține de Primăria Tg.Mureś.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE