Share

Home / Administratie / Locuri de muncă vacante la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Locuri de muncă vacante la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de inspector, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Resurse Umane, Juridic și Protecția Muncii, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniul studiilor economice, un curs în domeniul resurselor umane și o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul de protecție socială, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniul studiilor economice, și o vechime în specialitate de minimum un an.

Dosarele pentru concurs se pot depune până în 8 mai.

Mai multe detalii puteți afla pe www.tirgumures.ro, pe strada Gheorghe Doja nr.9, la numărul de telefon 0365 430 859 sau la adresa de e-mail vita.ibolya@tirgumures.ro.

Share

2 comentarii

  1. Imaginea folosită in anunț nu corespunde instituției organizatoare a concursului. Directia Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului e una, iar Directia de Asistență Sociala este un serviciu care aparține de Primăria Tg.Mureś.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Nunta de Argint” pentru un primar mureșean!

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îl felicită pe Victor Prodan, primarul orașului Ungheni, …

Share
Share