Home / Reghin / Scaun care va fi folosit de Papa Francisc, construit la Reghin

Scaun care va fi folosit de Papa Francisc, construit la Reghin

Distribuie

Scaunul papal care va fi folosit de Papa Francisc în Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, în seara zilei de 31 mai, va fi construit la Reghin, după un proiect al designerului Mihai Grama.
Directorul companiei producătoare, Dan Cotoi, a declarat joi, 2 mai, pentru Agerpres, că firma a fost recomandată pentru a face scaunul papal chiar de către designerul Mihai Grama, originar din Reghin.
„Am fost recomandaţi de către domnul Mihai Grama, care este originar din Reghin, însă îşi desfăşoară activitatea la Bucureşti. Acum suntem în faza de desen, iar de luni, în prezenţa domnului Grama, ne vom apuca de lucru. Scaunul va avea o structură din lemn şi va fi tapiţat cu stofă cu broderii cu însemnele agreate”, a precizat Dan Cotoi.
Deocamdată compania mureşeană nu a oferit mai multe detalii cu privire la scaunul papal, anunţul iniţial fiind făcut pe o pagină de socializare.
“Suntem mândri să luăm parte, împreună cu Mihai Grama, la un moment istoric- vizita Papei Francisc în România (…) Dna Adriana Răcăşan a prezentat în premieră proiectul designerului Mihai Grama pentru scaunul papal care va fi folosit de Sanctitatea Sa în Catedrala Sf. Iosif. Scaunul este realizat de MobilaDalin, iar designul acestuia conţine motive arhitecturale ale Catedralei, monument istoric”, se arată în anunţul companiei, făcut pe o pagină de socializare.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.