Victorie importantă și necesară a handbalistelor junioare. Dubii la corectitudine Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 253 Vizualizări

Victorie importantă și necesară a handbalistelor junioare. Dubii la corectitudine

După remiza din prima zi, 26-26 cu Marta Baia Mare, în a doua zi a turneului final de handbal al junioarelor I, care se dispută la Turda, CSM Târgu-Mureș s-a mobilizat exemplar, conform importanței partidei și s-a impus cu 29-21 (16-8) cu LPS Brăila. O primă repriză fără cusur, câștigată la pas, cu 8 goluri avantaj, menținut până la final. În acest joc au înscris: Flavia Munteanu 8, Monica Bărăbaș 7, Sarah Darie 6, Maria Ola 2, Carla Lăcătuș 2, Carina Ghemeș 2, Krisztina Munteanu 1 și Kerekes Eva 1. Au mai jucat Ioana Radu, Ioana Moldovan, Andreea Ilieș, Georgiana Mureșan și Ilinca Postelnicu, iar în poartă au fost Ioana Ugran, Balint Anna și Hodor Zsuzsanna.

Cine vor fi adevărații adversari?

În ultima partidă din grupă mureșencele întâlnesc vineri, de la ora 15.30, formația Corona Brașov.

Brașovencele conduc după două etape, cu două victorii la limită, dar victorii care ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii desfășurării competiției. Corona a învins în al doilea joc din etapa a doua cu 31-30 Marta Baia Mare, dar principala marcatoarea a maramureșencelor, Diana Șamanț a primit cartonașul roșu la finalul primei reprize, ea având înscrise 7 goluri până în acel moment. Mai mult, antrenorul băimărencelor, Ioan Marta, cunoscut dealtfel ca unul foarte temperamental, a fost și el trimis în tribună spre finalul partidei. Șamanț a depășit orice limite și în jocul cu echipa mureșeană, dar arbitrele din a doua partidă au avut mai mult „curaj”. Nu sunt argumente suficiente pentru a suspecta corectitudinea, dar faptul că la cârma echipei brașovene se află fosta internațională Simona Gogîrlă, a cărei fiică a înscris în acest joc 11 goluri goluri pentru Corona și 14 în cel câștigat cu 30-29 cu LPS Brăila poate spune ceva. În acest joc ea a fost cea vizată de faulturi dure repetate, dar acum era un nume în spate.  Coincidențe?

În grupa B echipele bucureștene au încheiat victorioase în prima etapă și s-au confruntat în a doua.

CSȘ 2 a învins cu 39-32 CSȘ 1 Constanța, iar CSM a trecut cu 35-28 de Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea.

În etapa a II-a CSM a trecut cu 44-28 de CSȘ2, iar Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea a ieșit din cursă după  28-31 cu CSȘ 1 Constanța.

CSM București are 4 puncte, CSȘ 2 București și CSȘ 1 Constanța câte 2, iar Energetic Râmnicu Vâlcea este cu 0 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE